Välkommen till Sveriges största forum för amerikanska bilar av alla årsmodeller!

Om USAbilforum.se

Kort information om USAbilforum.se

 

Hej och välkommen till USAbilforum, ett community för amerikanska bilar som grundades i slutet av december 2010 av mig, Jonathan, men även en del samarbetspartners är involverade indirekt.

 

Dodge Grand Caravan Sport med USAbilforum logga

 

Här kan du diskutera om det mesta gällande din USA-bil med andra likasinnade som kör amerikanskt, oavsett årsmodell, bilmärke och modell samt motorstorlek.

 

Strävan är att hålla sidan enkel, stilren och användarvänlig samt givetvis kostnadsfri för alla, det är helt gratis att bli medlem. Syftet är att dela kunskap inom gemenskapen för amerikanska bilar i Sverige.

 

Förhoppningsvis kommer denna sida/forum att göra nytta för någon eller några och ständigt växa sig större med fler medlemmar, både avancerade mekare såsom nybörjare. Till forumet finns även en del guider och annat övrigt som kanske kommer till användning, mer eller mindre.

 

Det finns även en Köp & Sälj-marknad, Facebook sida, projekttråd, begagnatguider och annat som vi hoppas är av intresse.

 

Vill du skicka e-post till oss så kan du använda kontaktsidan uppe i menyn eller skriva till info(at)usabilforum.se, mejlen besvaras oftast samma dag. Byt ut (at) mot @ i e-postadressen.

 

Fortsatt trevlig vistelse här på forumet. Glöm inte att köra försiktigt i trafiken!

 


 

Mycket credit går till de amerikanska bilforumen där många svar/lösningar finns, mycket bra källor till kunskap.

 

Alla bilmärken och ev. logotyper på denna sida/forum tillhör deras respektive ägare. Detta forumet är ett inofficiellt Internetforum för amerikanska bilar. Eventuellt lånade bilder som postas i foruminläggen tillhör deras respektive ägare och har förmodligen endast lagts upp i syfte om kunskap och information.

 

Forumsystemet som används för sidan/forumet är fantastiska phpBB, www.phpbb.com, tack så mycket till alla som bidrar till phpBB projektet.