Välkommen till USAbilforum, ett inofficiellt forum för amerikanska bilar av alla årsmodeller och märken, här kan du diskutera om din USA-bil och annat inom ämnet. Trevlig vistelse.

vans old skool billigaste

Jeep, det välkända 4x4 bilmärket
Användarvisningsbild

Trådskapare
Shaylakolen
Station Wagon
Inlägg: 4
Blev medlem: tor 01 jul 2021, 09:23

tor 01 jul 2021, 09:45

Brittisk utomhusleverantör Finisterre har anslutit sig till Vans på en speciell skorkapsel bestående av ikoniska silhuetter. UltraRange Hi, Authentic och Chukka-modellerna får nya vinterklara iterationer med tillstånd av duon. Av de tre anneaus high-top-varianten vara den fr?mst eftertraktade av kohorterna. Living area är utrustad med hierdoor bekväm inre strumpa, UltraCush-skumdämpning, samt ett omvänd våffelmönster på yttersulan för oöverträffat grepp för att tackla utomhusterrängen. ”Finisterre och Vans delar en kärlek right up until havet och en enthusiasm för stor produkt, så resultatet av vårt partnerskap är en kollektion som vans ultrarange billigaste är utformad för att ta dig ut på vägen och uthärda elementen. Vi är glada att se äventyren de är med på, uttryckte Dan Kay, grundare av Finisterre, i ett uttalande.

Mediterranean tanke på att Vans Old Skool till trouble natur är en så snygg silhuett, finns den gott om utrymme för att den ska klara av föreställas med olika färger eller konstruktioner. För att ringa på våren mediterranean ny energi har Vans introducerat Old Skool Tapered - en modell som har tillverkats med hierdoor reduktiv mentalitet på grund av avlägsnandet av vadderingen som traditionellt passar runt munnen. I grund som botten en rekonstruktion different den ursprungliga Old Skool, den här senaste designfärgade baslager i alla kanfas. Den finns två färgvägar inblandade i denna lansering, living area ena är alternativet "Marshmallow / Spectrum Blue" medan den andra har 1st "Mineral Grey / Variety Blue" -tema. vans old skool billigaste Den förra ser hela sin övre halva belagd i den sockerinspirerade nyansen, medan den är botten skiktet är primärt upp i en ljus vit. Den räfflande randen som sitter nära mellansulans topp är belagd mediterranean en "Spectrum Blue" utsida.

I samband med samarbetet med Nike om living area gamla skolan Tailwind IV-silhuetten fortsätter Supreme sina skodon-samarbeten med nästa Vans-släpp, living area här gången med kern på en väldigt city design. Duon kommer att släppa våren / sommaren 2019 Supreme x Vans-kollektionen med "Diamond Plate" -mönstret över Sk8-Hi Pro som Slip-On Pro-modellerna. Den höga toppen har mockapaneler vans pro beställa som duköverdelar för hållbarhet, medan läderfodret ger en förstklassig känsla som sammanfaller mediterranean Pro-benämningen. Slip-On Pro innehar också duköverkant, läderinredning som diamantplattatryck över hela skon. Slutligen matchar vita detaljer (Vans-rand, märketagg) den vita mellansulan.

No-Comply Skateshop som Daniel Johnston samarbetar för en speciell Vans-kollektion. Festa Austin, Texas-baserade butikens 12-årsjubileum, är den visuella konstnären / sångerskrivaren hjälmande två exklusiva mönster för Vans Era Pro och Vans Slip-On Pro. På hierdoor vit duk, båda silhuetterna har Johnstons distinkta klotter från hans klassiska recording, Songs of Pain som Don't Be Scared. Medan tidens mittfot, häl och tunga är dekorerade med illustrationerna, upprätthåller Slip-ons en renare finish med mönster placerade endast på slitskyddet som hälen. Detaljerna för båda designerna är noggrant utformade ner till vans lowland rea billigt de markerade innersulorna och yttersulorna, avslutade med No-Complys logotagg på hälen. Förutom skorna g?ller varje par med hierdoor skräddarsydd tote väska, bandanna, gitarrplock och koozie.