Välkommen till Sveriges största forum för amerikanska bilar av alla årsmodeller!

Import USA

Alla Chrysler-bilar här
Användarens profilbild
Jerka
Station Wagon
Inlägg: 8
Blev medlem: fre 03 jun 2011, 15:17
Ort: Linköping

Import USA

Tänkte importera lysen till min Stratus. Helst både fram & baklysen... Framljusen är som 2 ficklampor på hösten... Ruggigt!!! Har hittat en firma som sänder över hela världen, http://www.andysautosport.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Men de har bara framljusen...
Förutom e-bay, är det någon som vet några schyssta firmor over there som man kan gå in och kolla vad de har för roligt till en Stratus?

Mvh. Jerka
Annons
Användarens profilbild
Avenger
Administratör
Inlägg: 14740
Blev medlem: lör 18 dec 2010, 14:10
Ort: Sverige
Kontakt:

Re: Import USA

Tror du kan glömma andysautosport :P Lamporna är ganska dyra där och så tillkommer dyr frakt och tull + moms i Sverige.

Köp istället framlamporna på ebay.com, här var ett par (2 st) billiga för 900:- inkl. frakt till Sverige (men räkna med att det blir 450:- i tull + moms i Sverige som du får betala när dom kör hem paketet).

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STRATUS- ... ccessories" onclick="window.open(this.href);return false;

Jag skaffade sådana lampor till min Stratus:

http://usabilforum.se/gallery/image_pag ... &sd=d&st=0" onclick="window.open(this.href);return false;

OBS!!!, lamporna/kontakterna är inte samma som EU-sålda Stratusarna,, du blir tvungen att splitta kablarna och ändra om (är väldigt enkelt), men nackdelen är väl att det inte finns någon parkeringslampa i de USA-sålda om jag inte minns fel.

När det gäller baklamporna så finns det egentligen inga styling utan enbart till Chrysler Cirrus som är röd/vita, men passformen går ej ihop till de EU-sålda Stratusarna (man får antingen leva med "hål/glipor" mellan baklampan och karossen eller spackla. Det har även funnits specialtillverkade lexuslampor till Stratusar men det var inget stort antal, de lamporna tillverkades av en liten fabrik och var kanske max runt några hundra lampor om ens det.

Min rekommendation när det gäller baklamporna är att du köper toningsspray och sprayar det orange på baklampan mörkare (blir faktiskt snyggt och smälter bra ihop med de andra färgerna).

Om du verkligen vill styla till din Stratus så rekommenderar jag dig att börja med framlamporna och baklamporna, det gör stor skillnad, sedan finns det sänkningsfjädrar och bodykit för kanske 15 000:- sammanlagt, men då ingår inte lackering (de grejerna finns att köpa i Sverige förutom fjädrarna).

Nästa steg är väl fälgar (max 18 tum) och en vinge från Subaru Impreza :P

Det finns egentligen inte så värst mycket mera man kan göra än ovanstående och delarna är som sagt svåra att få tag i om man inte köper från USA / Ebay.

Mvh
Jonathan
Grab Life by the Horns! - Dodge

Bild
Skriv svar